Engineering

De projectleiders van Velmon MPC hebben alle kennis in huis om u een totaalpakket aan te bieden. Als er leidingwerk of installatiedelen aangepast of vernieuwd moeten worden, kunnen zij het voor u inmeten, tekenen, laten vervaardigen en vervolgens ook ter plaatse laten  monteren.

Inmeten

Nauwkeurig inmeten is de basis voor een goed en passend product. Onze afdeling projectbegeleiding beschikt hiervoor over vakmensen met veel ervaring. Inmeten is een onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn: leidingwerk, constructiewerk en machinedelen. Ze worden hierbij ondersteund door meerdere softwareprogramma’s.

Van niets naar iets

Wij kunnen er voor zorgen dat uw technische onderdelen, constructies en machines goed blijven werken. Eerst brengen wij uw wensen omtrent mogelijke vervanging of aanpassing in kaart. Daarna gaan we deze bij u op locatie inmeten. Tijdens het inmeten maken wij schetsen voor werktekeningen. Vanuit deze werktekeningen worden de passende onderdelen bij ons vervaardigd, waarna het gerede onderdeel ter plaatse wordt gemonteerd.

Tekenen

Voor het technisch engineeren van uw project(en) hebben wij specialisten in dienst. Met meerdere disciplines waaronder constructiewerk, leidingwerk, leuningen of bordessen. Het tekenwerk van uw project doen we met behulp van meerdere programma’s waaronder Inventor, AutoCad en Solidworks. De benodigde sterkteberekeningen op de te vervaardigen onderdelen doen we zo nodig met externe experts.

Zelf schetsen of tekenen

Bij oudere installaties waar geen tekeningen of technische specificaties beschikbaar van zijn, kunnen onze engineers voor u de te vervangen en de aan te passen constructiedelen schetsen/tekenen om zo een reparatievoorstel te kunnen doen.

Gedetailleerde tekeningen

Aan de hand van de schetsen/tekeningen worden er werktekeningen gemaakt. Hiermee wordt de door u opgegeven constructie vervaardigd in onze werkplaats en later indien gewenst bij u ter plaatse gemonteerd. De werktekeningen die wij gemaakt hebben worden digitaal bewaard. Mochten er in de toekomst rectificaties nodig zijn, kunnen deze daardoor makkelijker en sneller aangepast worden.

Advisering en begeleiding voor technische projecten

Vanuit onze expertise in engineering denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]