Machinebeveiliging

Door projecten bij onder andere Tata Steel en Nederlandse spoorwegen NS, hebben wij jarenlange ervaring opgedaan met het plaatsen van machinebeveiliging rondom installaties. We werken hierbij nauw samen met Groven Gaaswanden B.V. als leverancier van Axelent. Ook doen wij zaken met Troax en ABC hekwerken. De keuze is afhankelijk van de opgave van de klant of dat het binnen of buiten geplaatst moet worden.

 

Onze toeleverancier snapt dat het belangrijk is dat uw hekwerken snel geproduceerd, geleverd en geplaatst moeten worden. Het plaatsen van hekwerken is vaak de laatste fase van het project in uw fabriek. Uw productie moet natuurlijk zo snel mogelijk (weer) van start gaan. Zij leveren daarom altijd snel en vaak uit voorraad.

De hekwerken die wij gebruiken voldoen aan de laatste richtlijnen voor machinebeveiliging (machinerichtlijn 2006/42/ EG, geldend vanaf 9 december 2009).

Aanpassingen zijn geen probleem

Soms moet er aan standaard hekwerk een kleine aanpassing worden gedaan in verband met de situatie ter plaatse. Dankzij de evaring van onze projectleiders en monteurs, met het plaatsen van hekwerken is dit geen enkel probleem. Wij voeren dit vooraf in de werkplaats of gelijk met het plaatsen van het werk vakkundig voor u uit.

Periodieke controle

Op verzoek kunnen wij periodieke controle uitvoeren op uw installatie. Regelmatige keuring en onderhoud zorgt er voor dat uw installaties optimaal functioneren en een langere technische levensduur oplevert.

Voor de installaties die wij al in ons beheer hebben, kunnen wij door onze voorraad eventuele reparaties vaak direct uitvoeren. Dit scheelt u tijd en geld. De tijd dat een installatie stil staat wilt u natuurlijk zo kort mogelijk houden.

Gereedschapsmachines beveiligen

Voor beveiliging op gereedschapsmachines kunt u via Velmon Service en Revisie bij ons terecht. Verbeter de veiligheid in uw organisatie en voorkom ongelukken. Om de kans op ongevallen te verminderen moeten machines voorzien worden van veiligheidscomponenten voor machinebeveiliging. Wij kunnen u hier niet alleen bij adviseren maar ook bij ondersteunen en het voor u implementeren. Zodat uw medewerkers veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Ga voor meer informatie hierover naar de website van Velmon Service en Revisie.

Adviseren, installeren, keuren en periodieke controles van metaalbewerkingsmachines.

Vanuit onze expertise in machinebeveiliging denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]