Specials

Niet alle projecten vallen direct in een bepaalde categorie, zoals heel duidelijk bij onze diensten is weergegeven. De basis bestaat wel altijd uit machineonderhoud, leidingwerk, constructiewerk en laswerkzaamheden. Deze basis kan door onze goede samenwerking met andere specialistische bedrijven uitgebreid worden. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingsverbanden voor kunststofwerk en hydrauliekwerk, maar ook voor het bekleden met slijtvaste materialen of conservering. Op het gebied van kunststofwerk hebben we een nauwe samenwerking met bijvoorbeeld Marant, Vegoplast, Axelent, Troax, ABC hekwerken, Thermopol.

We krijgen regelmatig aanvragen voor het uitvoeren van een bijzonder of specifiek project. Dus als u iets specifieks zoekt en u kunt het niet vinden, schroom niet en neem contact met ons op. Er is bij ons veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld machinebouw. Een paar voorbeelden van machinebouw projecten welke wij hebben gerealiseerd.

Spoeltafels in diverse uitvoeringen

Een ander voorbeeld van een speciaal project zijn RVS spoeltafels. Wij hebben spoeltafels in diverse uitvoeringen gemaakt voor de farmaceutische en voedingsindustrie. Maar denk ook aan producten die vervaardigd zijn uit slijtvaste materialen zoals Vautid of HardOx. Ook kunnen wij de delen bekleden of laten bekleden met slijtvaste bekledingen, zoals afzuigkanalen met Vibraspray, aluminium gietopstellingen, demi watertafels, coolers en hydrauliek Pipejoints. Niets is ons te gek.

De geldende normen voor de voedingssector, waaronder HACCP zijn bij ons bekend. Volgens de EHEDG-richtlijn moet het te lassen materiaal bestaan uit een austhenitisch roestvast staal en verdient orbitaal lassen de voorkeur omdat dit een computergestuurd lasproces is.

Specialisme Velmon orbitaal lassen leidingwerk

Specials door Velmon

Bent u op zoek naar een ervaren partner om uw machine onderhoud, leiding-, constructie- en laswerkzaamheden aan uit te besteden? Velmon MPC heeft meer dan 20 jaar ervaring en gaat altijd voor kwaliteit. Wij geven advies en denken graag met u mee over de beste oplossing. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig product op, waardoor u er voor de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Meer weten over specials?

Aandacht voor elke opdracht

Vanuit onze expertise in maatwerk denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]