Gecertificeerd laswerk

Onze professionele ploeg van eigen lassers is inzetbaar op verschillende lasgebieden. Zij kunnen werken met allerlei soorten materialen zoals staal, rvs en aluminium. Om de kwaliteit van ons laswerk te continueren c.q. te verbeteren is het volgen van opleidingen intern en/of extern als een tweede natuur voor onze medewerkers.

Allerlei soorten lastechnieken

Wij beheersen laswerk met beklede elektrode (BMBE/111) op locatie bij reparatiewerk. De techniek Mig/Mag laswerk (138) wordt gebruikt voor constructiewerk en voor het wat grotere leidingwerk. Het Tig (141) laswerk wordt gebruikt voor het leidingwerk en de fijnere onderdelen. Daarnaast komen het gutsen en oplassen van slijtvaste lagen of bufferlagen van een andere materiaalsoort regelmatig bij ons voor.

gecertificeerd laswerk leidingen voor kookgas Velmon mpc

Getoetste certificering

Velmon MPC is VCA**, ISO9001, ISO3834-2 en EN 1090-1/CPR (EXC 2) gecertificeerd en kan daarom optreden als hoofdaannemer met een goed geborgd systeem qua veiligheid en kwaliteit. Wij zijn tevens erkend leerbedrijf op gebied van lassen, constructiebankwerken, leidingwerk en werkvoorbereiding (MBO4 en HBO).

Bart Ebeling van EZT Services is onze externe consultant. Hij ziet er samen met de bedrijfsleiding op toe dat alle laszaken volgens de normen uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het periodiek doorstempelen van kwalificaties van de lassers en advies bij complexe lasklussen of speciale lasopleidingen.

Door te voldoen aan de daartoe behorende certificering, kunnen wij onze mogelijkheden en onmogelijkheden vooraf goed inschatten. Elke opdracht vereist zijn eigen voorwaarden. Wij toetsen alles vooraf om zo in te kunnen schatten of wij het door u gewenste eindresultaat kunnen opleveren volgens de juiste norm. De kwaliteitsborging is voor ons belangrijk. Mede daarom hebben wij een middelbare lastechnicus (IWT-er) tot onze beschikking.

Gecertificeerd laswerk door Velmon

Bent u op zoek naar een ervaren partner om gecertificeerde laswerkzaamheden te laten uitvoeren, Velmon MPC heeft meer dan 20 jaar ervaring en gaat altijd voor kwaliteit. Wij geven advies en denken graag met u mee over de beste oplossing. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig product op, waardoor u er voor de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Meer weten over gecertificeerd laswerk?

Wij zijn volledig 3834-2 gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit

Vanuit onze expertise in laswerk denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]