Industrieel onderhoud

Industrieel onderhoud en montagewerk van productie-installaties en transportsystemen is ons op het lijf geschreven. Vooral omdat wij veel ervaring hebben met het onderhoud van grote en zware installaties zoals lussentorens, transportbanden, halkranen, loskranen van schepen, wisselkleppen, transportkettingen (Redlers), rollenbanen en andere specifieke installaties. Ervaring die wij graag inzetten om u van dienst te zijn bij onderhoud en montagewerk.

Onderhoudsplan opstellen

In opdracht kunnen wij voor u een onderhoudsplan of contract opstellen. Hierin kunnen we opnemen wat er aan minimale/maximale voorraad gehouden dient te worden in uw of onze werkplaats. Op deze manier kunnen wij snel schakelen als er een onderdeel vervangen dient te worden. Vaak kan het onderdeel daardoor meteen vervangen worden en hoeven we niet nog een keer terug te komen. Uw installatie staat dan maar één keer stil en uw productieproces kan snel weer gestart worden.

Versleten onderdelen reviseren

Uiteraard kunnen wij ook de uitgebouwde en versleten onderdelen compleet reviseren, oplassen en/of bewerken om ze daarna weer ‘als nieuw’ terug te leveren of op te slaan (wisseldelen). Dit doen wij onder andere voor aandrijfunits, transportkettingen, transportrollen en sproeibalken.

Het bewerken en/of reviseren van materialen is vaak voordeliger en doet niets af aan de kwaliteit. Ander voordeel is dat er geen nieuwe materialen besteld hoeven te worden en het kan vaak direct opgelost worden. De installatie kan weer in gebruik gesteld worden en het productieproces gaat weer snel door.

Industrieel onderhoud aan leidingwerk Velmon MPC

Wij bieden maatwerk

De diversiteit van werkzaamheden die wij in het verleden uitgevoerd hebben is erg groot en kunnen wij hier niet allemaal benoemen. Dus als u iets specifieks zoekt en u kunt het niet vinden, schroom niet en neem contact met ons op. Grote kans dat wij iets voor u kunnen betekenen. Wij maken graag een afspraak om het een en ander met u door te nemen om daarna een passend voorstel uit te brengen.

Meer weten over industrieel onderhoud?

Wij specialiseren ons in het uitvoeren van werkzaamheden waarbij uw productieproces gegarandeerd blijft

Vanuit onze expertise in industrieel onderhoud denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]