Constructiewerk

Het meeste constructiewerk wordt in onze werkplaats in Heemskerk gemaakt, maar kan ook op locatie gedaan worden. Het constructiewerk dat wij voornamelijk doen zijn bordessen, trappen, machineframes, kooiladders, groot leidingwerk en hijsjukken van alle gangbare materialen. Meestal van staal S235/S355, maar ook van rvs of aluminium. Dit doen wij voor klanten als Tata SteelCargillWaternet en vele anderen.

Van inmeten tot monteren

Andere installatie(delen) die wij vervangen of repareren zijn: bakken, tanks, slijtvast beklede transportkokers en stortkokers (spouten), redlers, skids, bruggen ten behoeve van leidingwerk en transportbanden. Vaak zijn dit onderdelen van een installatievernieuwing of -uitbreiding wat als project wordt aangevraagd. Als er delen aangepast of (gedeeltelijk) vernieuwd moeten worden, kunnen wij het voor u inmeten, tekenen, vervaardigen en als dat nodig is ook ter plaatse monteren.

Repareren en conserveren

We kunnen voor u bepalen welke constructiedelen er vervangen dienen te worden. Bij het mogelijk ontbreken van de actuele gegevens en/of tekeningen kunnen wij een tekening/schets maken, een reparatievoorstel doen en de reparatie uitvoeren. Lees meer over reparaties via industrieel onderhoud. Indien gewenst kunnen wij er voor zorgen dat de constructiedelen of machineonderdelen op uw specificatie geconserveerd worden. Dit kan door stralen en schilderen, poedercoaten, verzinken of een combinatie hiervan.

Fabricageboek

Wij zijn gecertificeerd voor ISO9001, ISO3834-2 en EN 1090-1/CPR305 (EXC 2) wat jaarlijks wordt beoordeeld  door Lloyds, tevens leveren wij het constructiewerk, leidingtraject, frame of hijsjuk met een fabricageboek volgens deze normen.

Constructiewerk door Velmon

Bent u op zoek naar een ervaren partner om constructiewerkzaamheden aan uit te besteden? Velmon MPC heeft meer dan 20 jaar ervaring en gaat altijd voor kwaliteit. Wij geven advies en denken graag met u mee over de beste oplossing. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig product op, waardoor u er voor de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Projecten

Hieronder zijn wat voorbeelden van projecten welke wij hebben gerealiseerd.
Mix/doseerbordes
Warmtewisselaar
Bakken en tanks 
Kraanopgang
Vautid klepkasten
RVS Vliegtuig trap
Stofkap

Meer weten?

Wilt u weten wat Velmon voor u kan betekenen op het gebied van constructiewerk?