Constructiewerk

Bij constructiewerk verbinden wij verschillende metalen profielen voor allerlei eindproducten. Het meeste constructiewerk wordt in onze werkplaats in Heemskerk gemaakt, maar kan ook op locatie gedaan worden. Het constructiewerk dat wij voornamelijk vervaardigen zijn bordessen, trappen, machineframes, kooiladders, groot leidingwerk en hijsjukken van alle gangbare materialen. Dit wordt meestal van staal S235/S355 gemaakt, maar ook van rvs of aluminium. Dit doen wij o.a. voor klanten als Tata SteelCargillWaternet en vele anderen.

Van inmeten tot monteren

Andere installatie(delen) die wij vervangen of repareren zijn: bakken, tanks, slijtvast beklede transportkokers en stortkokers (spouten), redlers, skids, bruggen ten behoeve van leidingwerk en transportbanden. Vaak zijn dit onderdelen van een installatievernieuwing of -uitbreiding wat als project wordt aangevraagd. Als er delen aangepast of (gedeeltelijk) vernieuwd moeten worden, kunnen wij het voor u inmeten, tekenen, vervaardigen en als dat nodig is ook ter plaatse monteren.

constructiewerk pagina trap met bordes velmon mpc

Repareren en conserveren

Wij kunnen voor u bepalen welke constructiedelen er vervangen dienen te worden. Bij het mogelijk ontbreken van de actuele gegevens en/of tekeningen kunnen wij een tekening/schets maken. Vervolgens doen wij een reparatievoorstel en voeren de reparatie uit. Lees meer over reparaties via industrieel onderhoud.

Indien gewenst kunnen wij er voor zorgen dat de constructiedelen of machineonderdelen op uw specificatie geconserveerd worden. Dit kan door stralen en schilderen, poedercoaten, verzinken of een combinatie hiervan.

Fabricageboek

Wij zijn gecertificeerd voor ISO9001, ISO3834-2 en EN 1090-1/CPR305 (EXC 2) wat jaarlijks wordt beoordeeld door Lloyds. Tevens leveren wij het constructiewerk, leidingtraject, frame of hijsjuk met een fabricageboek volgens deze normen.

Constructiewerk door Velmon

Bent u op zoek naar een ervaren partner om constructiewerkzaamheden aan uit te besteden? Velmon MPC heeft meer dan 20 jaar ervaring en gaat altijd voor kwaliteit. Wij geven advies en denken graag met u mee over de beste oplossing. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig product op, waardoor u er voor de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Meer weten over constructiewerk?

Van Engineering, fabricage, tot (on-site) montage.

Vanuit onze expertise in constructiewerk denken wij met u mee. We maken graag vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw project te bespreken.

Bert van der Velden Sales
06-53855844 [email protected]