Wat kan Velmon betekenen voor de infrastructuur?

Vervoer van goederen en mensen

Infrastructuur bestaat uit het vervoer van mensen en goederen. Denk hierbij aan wegen, spoorrails, havens, vliegvelden, buis- en pijpleidingen, metro’s, oplaadpunten en snellaadstations. In de waterbouw spreken we van natte infrastructuur als het gaat over de berging en aan- en afvoer van water door watergangen, meren en kanalen. Voor de infrastructuur hebben wij voor onder andere NedTrain een aantal projecten gedaan. Ook de natte infrastructuur is voor ons geen onbekende, voor zowel Waternet als PWN hebben wij diverse projecten mogen doen.

Industrieel onderhoud

Doordat ons team van vakmensen al jaren in het leiding-, constructie- en montage werk zit, hebben ze al met heel wat uitdagingen te maken gehad. Of het nu gaat om staal, rvs of aluminium. Als daar laswerk aan te pas komt, kunt u terecht bij Velmon.  Ook de diversiteit in branches waar we werkzaamheden voor uitgevoerd hebben is behoorlijk uitgebreid. Of het nu gaat om grof laswerk of fijn, zoals bij het orbitaallassen. Beide uiterste komen bij ons voor.

De kennis die wij hebben opgedaan gebruiken we onder andere voor de opleiding van nieuwe medewerkers, zodat deze niet verloren gaat. Deze kennis wordt verder bij al onze klussen ingezet. Of het nu gaat om het onderhoud van en aan grote en zware installaties zoals lussentorens, transportbanden, halkranen, loskranen van schepen, wisselkleppen, transportkettingen (Redlers), rollenbanen en andere specifieke installaties, wij kunnen het.

Versleten onderdelen reviseren

Als bijvoorbeeld uw aandrijfunit, transportkettingen, transportrollen of sproeibalken versleten zijn, kunnen wij deze onderdelen ook voor u reviseren, oplassen of bewerken. Het voordeel om het te laten bewerken of te laten reviseren is vaak de prijs en dat er geen nieuwe materialen besteld hoeven te worden. Zeker als het om een wat oudere machine of installatie gaat, zijn sommige onderdelen niet meer op de markt beschikbaar.

Meer informatie

Benieuwd wat Velmon voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.